• مصلحی در حاشیه همایش خیرین مجموعه فرهنگی امام سجاد (ع) شهرک:
  • بسیاری از دستاوردهای دانش‌بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان جان مردم را نجات داده است

  • ۱۴:۳۵ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۹
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: بسیاری از دستگاه‌های نوین نظارتی، پزشکی و تجهیزات پیشرفته در اینجا ساخته می‌شود. برخی از آن‌ها تاکنون جان بسیاری از انسان‌ها را نجات داده که بسیار ارزشمند است.

به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، همایش خیرین مسجد و مجموعه فرهنگی مذهبی امام سجاد (ع) با حضور خیرین، مسئولان شهرک، مدیر روابط عمومی اتاق بازرگانی و مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور، در سالن همایش‌های سروش این شهرک برگزار شد. 


قاسم مصلحی، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، در این رویداد اظهار کرد: امروز شهرک در نقطه‌ای ایستاده که از باور بسیاری دور بود اما با تلاش بسیار به این جایگاه فعلی خود رسید و مسیر پیشرفت آن نیز ادامه دارد. 


وی افزود: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان مولود انقلاب محسوب می‌شود. پیش از انقلاب چنین شهرکی در کشور وجود نداشت اما پس از انقلاب، اصفهان میزبانی اولین مرکز رشد فناوری کشور را به دست گرفت و پایه‌گذار پارک‌های علم و فناوری ایران شد. این مکان که محل تبدیل علم و دانش به فناوری است، امروز توانسته علاوه بر رفع نیاز صنایع، بخش خصوصی را به خود جذب کند. 


مصلحی گفت: اگرچه ستاد شهرک یک ارگان دولتی کوچک است اما شرکت‌های حاضر در شهرک متعلق به بخش خصوصی هستند. سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان 20 برابر سرمایه‌گذاری بخش دولتی است که نشان از اعتماد این بخش به شهرک دارد. در نتیجه فعالیت بخش خصوصی در اینجا، برای حدود 9 هزار نفر اشتغالزایی شده که 550 نفر آنها مدرک دکتری دارند. فرصت مهاجرت برای این افراد وجود دارد اما تحصیلکردگان شاغل در شهرک ترجیح داده‌اند که به جای مهاجرت، در کشور بمانند. 


وی ادامه داد: در هیچ سازمانی به اندازه شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان نمی‌توان انباشت دانش و تحصیلات را یافت. این انباشت در نتیجه جلب اعتماد بخشی خصوصی توسط این نهاد به دست آمده است. بسیاری از دستگاه‌های نوین نظارتی، پزشکی و تجهیزات پیشرفته در اینجا ساخته می‌شود که برخی از آن‌ها تاکنون جان بسیاری از انسان‌ها را نجات داده که بسیار ارزشمند است. 


رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان اظهار کرد: حل مشکلات موجود در کشور از طریق دانش‌بنیان‌ها امکان پذیر است. اقتصاد اصفهان باید از طریق خلق و فروش فناوری تامین شود. برخی از شهرهای دنیا به عنوان منابع فناوری شهرت دارند. امیدواریم اصفهان از مسیر این شهرک به یکی از منابع دانش و فناوری کشور تبدیل شود. 


مصلحی درباره طرح تکمیل مسجد امام سجاد (ع) در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان نیز گفت: این مسجد در کمتر از یکسال دیگر ساخته می‌شود و ثمرات آن چون درخت گردویی در آینده به این مجموعه خواهد رسید. 


مسجد؛ خواستگاه حرکت‌های انسانی و تجمعات آموزنده برای جوانان 
در ادامه، حجت الاسلام و المسلمین مهدی گرجی،  استاد حوزه و دانشگاه، بر ضرورت ایجاد و توسعه مجموعه‌های مذهبی از جمله مساجد تاکید کرد و گفت: در طول تاریخ مسجد، نمادی استوار از تمدن اسلامی بوده که به حفظ شعائر دینی کمک کرده و پیوندی عمیق میان مسلمانان و آموزه‌های معنی به عنوان خواستگاه حرکت‌های انسانی ایجاد کرده است. 


وی افزود: با توجه به اینکه مساجد مركز تجمع و اجتماع مؤمنین است، كانون خدمات فرهنگی و آموزشی  اجتماعی و سیاسی نیز محسوب می‌شود. اگر به تاریخ اسلام توجه کنید متوجه خواهید شد دوران صدر اسلام، درخشان ترین دوره در طول حیات مساجد است؛ چرا که در آن زمان، مسجد نه صرفاً محل عبادت، که محل فعالیت‌های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی است. در دوران مبارزات انقلاب اسلامی و پس از آن نیز مساجد نقش قابل توجهی در روشنگری، آموزش، اجرای فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی میان جوانان و نوجوانان بوده است. 


در بخش دیگر این رویداد، جشن و مولودی خوانی به مناسبت ولادت با سعادت حضرت زینب سلام الله علیها و روز پرستار توسط علیرضا مهرپرور، مداح و ذاکر اهل بیت، اجرا شد.

تعداد بازدید : ۴۳۵      تاریخ: 1402/08/29

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت